advertisement

Website snelheidscontrole

No.1 Website Speed ​​​​Checker Tool om een ​​snelle analyse van de websitesnelheid uit te voeren

search
advertisement

Website Speed ​​​​Checker-functies

Controleer de laadtijd van de website

Controleer de laadtijd van de website

Met de Website Speed ​​Checker-tool van ETTVI kunt u de laadtijd van een website berekenen.

Meet de grootte van webpagina’s

Meet de grootte van webpagina’s

Controleer de exacte paginagrootte en brongrootte met de tool voor het controleren van de snelheid van de website.

Bereken de websitescore

Bereken de websitescore

Krijg in een mum van tijd een websitesnelheidsscore op basis van uw siteprestaties.

Advertisement
Advertisement

ETTVI’s website snelheidscontrole

Ontdek hoe snel uw website laadt - meet de snelheidsscore, laadtijd en paginagrootte. Houd de laadsnelheid in de gaten om een ​​goed presterende website te bouwen.

Analyseer elk element dat van invloed is op de snelheid van uw website om deze goed te optimaliseren. Beoordeel en evalueer de grootte en laadtijd van bronbestanden, itemverzoeken, responscodes en inhoud om de snelheid van uw website te bewaken.

Tip: Als u de grootte van een specifieke pagina wilt analyseren, kunt u de Website Page Size Checker Tool gebruiken.

Zorg ervoor dat uw website er niet langer over doet om de gebruikersverzoeken te voltooien en de vereiste inhoud meteen weer te geven. Voer de domeinnaam van uw website in en specificeer het land waarin u de laadsnelheid wilt testen. ETTVI’s Website Speed ​​Checker analyseert snel en effectief de manier waarop uw website laadt.

Controleer de websitesnelheid van elke website gratis met ETTVI’s geavanceerde tool voor het controleren van de websitesnelheid.

ETTVI’s Website Speed Checker
Advertisement
How to Check the Speed of the Website?

Hoe de snelheid van de website controleren?

Volg deze stappen om de snelheid van de website te controleren met de tool van ETTVI:

STAP 1 - Voer de website-URL in

Voer de domeinnaam in van de website waarvan u de snelheid wilt controleren.

STAP 2 - Selecteer doellocatie

Geef de regio op om de snelheid van uw website in een bepaald land te testen.

STAP 3 - Voer het hulpprogramma uit

Klik op "Test" om ETTVI’s Website Speed ​​Checker uit te voeren.

STAP - Resultaten controleren

ETTVI’s Website Speed ​​Checker zal de gegeven website snel beoordelen en u de volgende informatie verstrekken:

  • Snelheidsscore website
  • Website laadtijd
  • Grootte van de startpagina
  • Totaal aantal activaverzoeken
  • Antwoordstatuscodes
  • Inhoudspercentage
  • Inhoudsgrootte
  • Aanvraagpercentage activa
  • Aantal activaverzoeken

Tip: U kunt ETTVI’s Page Speed ​​Checker gebruiken om inzicht te krijgen in de snelheid en laadtijd van individuele webpagina’s.Waarom de Website Speed ​​Checker van ETTVI gebruiken?

Na de update van de Google Page Experience wordt websitesnelheid een van de essentiële rankingfactoren die u moet volgen om een ​​hoge ranking te behalen. Google onderneemt deze actie omdat een lage sitesnelheid de gebruikerservaring vermindert.

Tip: U kunt de blog van ETTVI volgen om op de hoogte te blijven van Google-algoritmen, updates, tips en SEO-strategieën.

Elke SEO-expert richt zich op snelheid - zodat ze een hoge ranking kunnen behalen en ook een hoge websitesnelheid de gebruikerservaring kan verbeteren. Als je een lage sitesnelheid hebt, zul je zeker te maken krijgen met deranking.

U moet dus zo snel mogelijk beginnen met focussen op snelheid. Een manier om de snelheid van een website te meten is met behulp van een Online Website Speed ​​Checker Tool. Ettvi’s Website Speed ​​Checker is een van de beste tools die door veel betrouwbare sites wordt aanbevolen.

ETTVI’s Website Speed ​​​​Checker controleert niet alleen de snelheid van de website, maar markeert ook de statuscodes van de site. Het toont ook het percentage van de inhoud dat nuttig kan zijn bij het optimaliseren van de sitesnelheid. Kortom, het kan het beste worden gebruikt als een effectieve website-prestatiecontrole.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze website-snelheidscontrole en het uitvoeren van een website-snelheidsoptimalisatietest.

Advertisement

Wat is het doel van Website Speed ​​Checker?

Sinds de Page Speed ​​Update van Google Search in 2018 gebruikt Google websitesnelheid als rankingfactor. Naast het effect op zoekprestaties, is het ook verantwoordelijk voor andere problemen, zoals verkeer, verblijftijd en bouncepercentages. Volgens de laatste algoritme-update van Google merk je opnieuw dat ze zich richten op de bruikbaarheid van websites.

Waarom is websitesnelheid belangrijk voor SEO?

Als uw bezoekers op uw site terechtkomen en het eerste wat hen opvalt is de snelheid van de site, dan heeft u ze al voor zich gewonnen. Het komt vaak voor dat klanten gefrustreerd raken of een website verlaten als de inhoud langzaam laadt. Vrijwel zeker zullen ze helemaal een ander zoekresultaat proberen, waardoor ze verkeer naar uw concurrenten zullen bijdragen. Het is geen geheim dat als je geen werkende website hebt, je kans op een conversie flink afneemt.

Er is geen officiële rangschikkingsfactor voor bouncepercentages, dit is het percentage bezoekers dat de site snel verlaat zonder interactie. Google beloont websites met een hoog bouncepercentage over het algemeen minder gunstig dan websites met een hoge verblijftijd. Bovendien verlaat maar liefst 40% van de gebruikers een website na drie seconden als deze moeilijk te laden is. Deze cijfers zijn zelfs nog hoger voor mobiele gebruikers, die een website nog sneller verlaten.

Tenzij u alles de eerste keer goed doet, zullen zelfs uw bezoekers die op uw pagina blijven waarschijnlijk niet terugkomen. Trage websites zijn niet alleen schadelijk voor uw SEO. Trage websites zijn ook slecht voor conversies. Het is ook slecht voor het resultaat van uw website, afhankelijk van hoe goed uw inkomstenstroom is.

Als u zich afvraagt ​​"hoe u kunt testen hoe snel mijn website laadt" of "hoe u de prestaties van mijn website kunt controleren", dan is hier uw antwoord: gebruik ETTVI’s websitesnelheidscontrole om de snelheid van de website te controleren.Hoeveel invloed heeft de sitesnelheid op SEO?

Volgens Google is vanaf 2010 een van de factoren waarmee rekening zal worden gehouden in hun zoekrangschikking de snelheid van de site. Sindsdien zijn er veel veranderingen geweest en het optimaliseren voor siteprestaties is een steeds belangrijker aspect geworden van optimaliseren voor SEO. Toen Google sitesnelheid als rankingfactor aankondigde, richtte het zich veel op het perspectief van de gebruiker en hoe trage websites de gebruikerservaring negatief beïnvloeden. Bovendien zei Google dat websites die langzaam laden gebruikers een lager risico geven om voor een langere periode op de site te blijven.

Het is moeilijk om in detail te meten hoeveel SEO wordt beïnvloed door de snelheid van de site, omdat Google geen details vrijgeeft over zijn zoekalgoritmen. De algehele gebruikerservaring en de bruikbaarheid van een website zijn echter ongetwijfeld essentieel in het geval van mobiele apparaten. Uit eigen onderzoek van Google blijkt dat 53% van de mobiele websites wordt verlaten als het meer dan 3 seconden duurt om te laden.

U kunt ETTVI’s Website Speed ​​Checker-tool gebruiken om een ​​snelle laadsnelheidstest voor websites uit te voeren en de snelheid en prestaties van de website in realtime te controleren.Hoe belangrijk is het om snelheidscontroles voor websites te gebruiken?

Het controleren van de snelheid van uw website is essentieel voor SEO, omdat dit u helpt bij het verbeteren van uw zoekmachine ranking en verkeer. We hebben al vermeld dat websites die snel laden meer hits krijgen dan websites die langzaam laden. Er is één hoofdoorzaak van trage websiteprestaties die de zoekmachines niet leuk vinden en vermijden. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, moet u een laadtijdtester gebruiken om te bepalen hoe snel deze is.

Met de websitesnelheidstesttool van ETTVI kunt u de laadsnelheid en de laadtijd van elke webpagina testen, en vanuit SEO-perspectief is de laadtijd van de website uiterst belangrijk. Hoe groter de paginasnelheid van de site, hoe groter de kans dat Google wordt gerangschikt in vergelijking met de langzamere pagina’s. Bovendien kan de snelheid van uw website een grote invloed hebben op de ervaring van uw bezoekers. Het is gebruikelijk dat websites met langzamere laadtijden te maken hebben met hoge bouncepercentages en soms sluiten gebruikers hun browser af voordat de pagina volledig is geladen.

Via ETTVI’s tool voor het controleren van de sitesnelheid kunt u bepalen of een element op een webpagina snel, langzaam, groot of zelfs maar een percentage is. Webmasters en ontwikkelaars kunnen de tool voor snelheidscontrole gebruiken om de elementen die van invloed zijn op de paginasnelheid te volgen en de webpagina’s efficiënt te optimaliseren. Dit is de beste bron om gratis een snelle online snelheidscontrole uit te voeren
Versnel het laden van websites met deze master SEO-tips

De gebruiker ontvangt alle informatie over laadtijden van de websitebronnen na het testen van de website. Er kunnen verschillende methoden worden gebruikt om de laadsnelheid van uw website te regelen. Naast de onderstaande methoden zijn hier enkele van de meest populaire methoden:

Optimaliseer je website door compressie in te schakelen

Wanneer een gebruiker uw website bezoekt, probeert zijn browser de bestanden te downloaden die nodig zijn om uw site correct weer te geven vanaf uw server. Houd er echter rekening mee dat grotere bestanden meer moeten worden gedownload. Als gevolg hiervan zal de laadtijd van uw site langer zijn. Het gebruik van gecomprimeerde bestanden kan ze kleiner maken, de tijd die nodig is om ze te laden verkorten en op zijn beurt de snelheid van een website verhogen.

Minimaliseer CSS- en JavaScript-bestanden

Door onnodige CSS- en JS-bronnen van uw site te verwijderen, vermindert u de hoeveelheid code die browsers te zien krijgen. Tijdens dit proces worden ongebruikte coderegels, opmerkingen en witruimte verwijderd.

Vermindering van de omleidingen die u gebruikt

Het gebruik van een omleiding is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw bezoekers naar de juiste delen van uw website worden geleid. Dit is een van de beste manieren om de gebruikerservaring te verbeteren en wordt vaak over het hoofd gezien. Er zit hier echter één addertje onder het gras. Als uw pagina veel omleidingen heeft met een lange keten, kan uw laadsnelheid er enorm onder lijden. Een persoon die moet wachten tot verschillende URL’s in zijn browser zijn geladen voordat hij of zij toegang heeft tot de gewenste informatie, zal waarschijnlijk niet op uw website blijven.Profiteer van Content Delivery Networks (CDN’s)

Contentdistributienetwerken, vaak "cloud computing" genoemd, leveren content efficiënt, economisch en veilig. CDN’s hebben bewezen effectief te zijn in het versnellen van enkele van de meest populaire websites met veel verkeer op internet. Deze sites behouden hoge laadsnelheden door gebruik te maken van de service.

De inhoud wordt gedownload van een lokaal datacenter, in plaats van de oorspronkelijke server, bij gebruik van een Content Delivery Network. Hierdoor wordt de content sneller geleverd en wordt de door de data afgelegde afstand verkleind. Bovendien gebruiken CDN’s krachtige hardware om bestanden sneller te laden en hun grootte te verkleinen. Ze gebruiken ook compressie en caching om de levering van bestanden te vergemakkelijken.

Zorg ervoor dat uw afbeeldingsbestanden zijn geoptimaliseerd

Het bereiken van een balans tussen prestaties en kwaliteit is cruciaal voor het optimaliseren van uw afbeeldingen. Om ervoor te zorgen dat uw afbeeldingen snel worden geladen, moet u er bovendien voor zorgen dat ze correct worden weergegeven en correct op uw website verschijnen. Hoewel grote afbeeldingen de esthetische aantrekkingskracht van een site kunnen vergroten, kunnen ze ook de prestaties negatief beïnvloeden. Bovendien zullen kleinere afbeeldingen op een desktopcomputer gepixeld en vervormd lijken.

"Lazy load" uw webpagina’s

Met behulp van lazy loading kan een browser minder afbeeldingen downloaden bij het laden van een webpagina. Met de luie laadmethode kunnen afbeeldingen op een pagina worden uitgesteld totdat ze nodig zijn om te worden bekeken, totdat ze verder op de pagina staan. Als u minder afbeeldingen hoeft te downloaden, zorgt u ervoor dat de pagina sneller laadt, zodat de bezoeker een betere ervaring heeft. Dit betekent dat er minder afbeeldingen hoeven te worden gedownload en dat de laadtijd sneller is.

Als afbeeldingen lui worden geladen, wordt meestal tijdelijk een versie met een lagere resolutie van de uiteindelijke afbeelding weergegeven in plaats van het origineel. In het geval dat de gebruiker de inhoud overslaat of snel scrolt, blijft de lay-out van de pagina consistent.

What is the purpose of Website speed Checker?

Veelgestelde vragen

Wat is een tool voor websitesnelheidscontrole?

Met Website Speed ​​​​Checker Tool kunt u de snelheid van de website controleren en uw inhoudspercentage meten dat gunstig zal zijn bij het optimaliseren van de site. U kunt ETTVI’s tool voor het controleren van de snelheid van websites gebruiken om een ​​snelle analyse van de snelheid van de website uit te voeren.

Hoe belangrijk is snelheid in SEO?

Snelheid is een van de belangrijkste factoren waarmee Google officieel heeft aangekondigd dat sites met hoge snelheid hoger scoren. U moet de snelheid van uw website verbeteren om een ​​goede gebruikerservaring te bieden en hoger te scoren op resultaatpagina’s.

U moet de laadsnelheid van de website regelmatig meten om mogelijke SEO-fouten en bruikbaarheidsproblemen te voorkomen. Hiervoor kunt u gratis gebruik maken van ETTVI’s website speed checker tool.

Hoe de snelheid van de website controleren?

U kunt ETTVI’s Website Speed ​​​​Checker Tool gebruiken om de snelheid van de website te meten. Deze geavanceerde tool voor het controleren van de snelheid van de site controleert de snelheid en toont u ook de statuscodes van uw volledige website.

Hoeveel brengt het in rekening voor het gebruik van de Website Speed ​​​​Checker Tool?

Gelukkig brengt ETTVI geen kosten in rekening voor het gebruik van de Website Speed ​​Checker Tool. U kunt de snelheid van de website gratis controleren wanneer en wanneer u maar wilt.

Moet ik een ontwikkelaar inhuren voor snelheidsoptimalisatie?

Snelheidsoptimalisatie is erg gunstig voor de positie van uw website, maar als u het alleen doet, is de kans groot dat u uw site kapot kunt maken. Het is dus een goed idee om een ​​ontwikkelaar in te huren voor snelheidsoptimalisatie. Hoe dan ook, daarvoor moet u de snelheidstest van uw website online controleren.

Als je je afvraagt ​​"hoe kan ik de snelheid van mijn website controleren", houd er dan rekening mee dat je ETTVI’s websitesnelheidschecker kunt gebruiken om de snelheid van je site zonder problemen te controleren.

Hoe de snelheid van de website voor mobiel controleren?

Na Page Experience Mobile Update is het belangrijk om een ​​goede laadsnelheid te hebben op mobiele apparaten. In tegenstelling tot andere tools, kunt u met ETTVI’s Website Speed ​​​​Checker-tool de snelheid van de website gratis controleren met slechts een paar klikken.

Hoe de snelheid van WordPress-websites controleren?

Wordpress wordt meestal gebruikt als een CMS voor websites over de hele wereld, omdat het gemakkelijk te gebruiken is, maar het kan de snelheid van uw website vertragen als het niet goed is geoptimaliseerd. U kunt de snelheid van uw WordPress-website controleren met ETTVI’s Wordpress Website Speed ​​​​Checker Tool.

Tips: Detecteer WordPress-thema’s van elke website met behulp van de WordPress Theme Detector Tool.

Stay up to date in the email world.

Subscribe for weekly emails with curated articles, guides, and videos to enhance your tactics.

search
Privacy PolicyTerms & Conditions