Paginasnelheidscontrole

Test uw paginasnelheid en krijg inzichtelijke gegevens om de website een boost te geven

search

Functies

Controleer de snelheid van webpagina’s

Controleer de snelheid van webpagina’s

Audit laadervaring

Audit laadervaring

Ontvang optimalisatiesuggesties

Ontvang optimalisatiesuggesties

Meet de laadtijd van de pagina

Meet de laadtijd van de pagina

Prestatiescore controleren

Prestatiescore controleren

Beoordeelt webresourcebestanden

Beoordeelt webresourcebestanden

ETTVI’s paginasnelheidscontrole

Voer een snelle laadsnelheidstest uit met ETTVI’s Page Speed ​​Checker die u bruikbare inzichten geeft in de prestaties van een website. Voer een webpagina-link in om een ​​uitgebreide snelheidsanalyse uit te voeren om prestatieproblemen te diagnosticeren en mogelijkheden voor seed-optimalisatie te vinden om uw gebruikerservaring te verbeteren.

ETTVI’s Pagespeed Insights Checker beoordeelt de belangrijkste webvitaliteit om de prestaties van een webpagina te evalueren. Het analyseert de gegeven webpagina grondig om:

 • evalueer de laadervaring (langzaam/gemiddeld/snel)
 • meet de prestatiescore van de website (op basis van laadsnelheid)
 •  beroep doen op de waarschuwingen met betrekking tot de paginasnelheid
 •  markeer de geteste modus (desktop/mobiel)
 •  specificeer de user-agents
 •  toon het voorbeeld van de website
 •  bereken de tijd die nodig is om de webpagina te laden
 •  meet en toon de CSS-links, scriptlinks, afbeeldingslinks en andere bronlinks
 •  bereken de laadtijd van elk bronbestand

Maak gebruik van de geavanceerde tool van ETTVI om de paginasnelheid en laadtijd van elke webpagina te controleren. Ontdek hoe lang het duurt om een ​​webpagina te laden en ontvang de links naar de bronnen, waaronder CSS-, afbeeldings- en scriptbestanden. Het benadrukt ook meteen de laadsnelheid van elk bronbestand.

ETTVI’s Page Speed Checker
How to Use ETTVI’s Page Speed Checker?

Hoe de Page Speed ​​Checker van ETTA te gebruiken?

Volg deze eenvoudige stappen om de snelheid van de gegeven webpagina te controleren:

STAP 1 - Voer de URL in

Specificeer de link naar de webpagina waarvan u de snelheid wilt controleren.

STAP 2 - Voer het hulpprogramma uit

Klik op "Controleren" om ETTVI’s Page Speed ​​Checker uit te voeren.

STAP 3 - Controleer de resultaten

ETTVI’s Pagespeed Insights Checker zal de gegeven webpagina grondig analyseren om te controleren en weer te geven:

 • laadervaring (langzaam/gemiddeld/snel)
 •  prestatiescore website (gebaseerd op laadsnelheid)
 •  waarschuwingen met betrekking tot de paginasnelheid
 •  geteste modus (desktop/mobiel)
 •  user-agenten
 •  websitevoorbeeld
 •  laadtijd
 •  aantal en laadtijd van bronbestanden (CSS-links, scriptlinks, afbeeldingslinks en meer)

Waarom de Page Speed ​​Checker van ETTVI gebruiken?

User Experience is de vader van alle rankingfactoren omdat elke rankingfactor direct of indirect verbonden is met User Experience. Een van de subcategorieën van de gebruikerservaring is paginasnelheid. Met een lage paginasnelheid zal de snelheid van uw website afnemen, maar het proces zal erg traag zijn. Google Page Experience is als langzaam vergif dat uw site ranking langzaam dood zal leiden.

Page Speed ​​was al een Google Ranking-factor vóór Page Experience Update, maar na deze update wordt het een cruciale factor en als je het niet toepast, zul je met veel te maken krijgen. In dit tijdperk moet u dus rekening houden met de paginasnelheid terwijl u site-optimalisatie uitvoert.

Je hebt een tool nodig om de snelheid van je site te meten - aangezien ETTVI’s Page Speed ​​Checker de snelste is en nauwkeurige resultaten geeft. U moet kiezen voor ETTVI’s Page Speed ​​Checker omdat deze gratis is en u binnen enkele seconden resultaten geeft. Het meet niet alleen de snelheid, maar geeft u ook de bron van de site met laadtijd, zodat u kunt identificeren welke bronnen uw snelheid vertragen.

Why Use ETTVI’s Page Speed Checker?
Everything You Need To know About Page Speed Checker Tool

Alles wat u moet weten over de Page Speed ​​Checker Tool

Uit het onderzoek van Google blijkt dat laadtijden van pagina’s van 1 seconde of meer het bouncepercentage met 107% verhogen. Laten we eens kijken wat de laadsnelheid van uw site beïnvloedt en waarom u de reactietijd van de server zou moeten verkorten. Eerst moet u de laadsnelheid van de pagina’s van uw site controleren.

Uit het onderzoek van Google blijkt dat laadtijden van pagina’s van 1 seconde of meer het bouncepercentage met 107% stijgen. Laten we eens kijken naar de laadsnelheid van uw site en waarom u de reactietijd van de server zou moeten verkorten. Eerst moet u de laadsnelheid van de pagina’s van uw site controleren.

Verbeter de gebruikerservaring. Pagina’s met gecompliceerde codering zullen waarschijnlijk langzamer laden. Laat u niet tegenhouden door o#mvangrijke websites. Onderneem actie om de code van uw site te optimaliseren. Door dit te doen, kunnen de prestaties van uw website aanzienlijk worden verbeterd.

Behoud uw klanten. Alleen het trekken van de aandacht van de klant mag echter niet voldoende zijn, want hij of zij moet behouden blijven. Houd er rekening mee dat de pagina’s van uw site sneller worden geladen als de gebruiker minder kans heeft om uw site te verlaten. Je wilt niet dat je site langzaam laadt.

Verhoog conversies. De kopers die uw site niet verlaten na het bekijken van de eerste pagina, zullen vaker converteren als uw bron snel laadt.

Het belang van SEO. Paginasnelheid kan een aanzienlijke invloed hebben op de positie van een website. Rankings worden beïnvloed door paginasnelheid. Het belangrijkste om te onthouden is dat het aantal organische zoekmachineverkeer niet op zichzelf van invloed is op de positie van de site, maar in combinatie met andere factoren.

Tips voor het optimaliseren van de snelheid van de website

De laadsnelheid van uw website kan worden verbeterd met een laadsnelheidstest voor websites. We hebben een aantal van de meest voorkomende problemen opgesomd die ervoor zorgen dat websites er langer over doen om te laden, waardoor potentiële klanten hun interesse verliezen. Om u te helpen bij het verbeteren van de prestaties van uw middelentoewijzing, hebben we deze tips samengesteld. Elk van deze tips is eenvoudig genoeg voor beginners. U kunt uw site zonder veel moeite vergroten door aandacht te besteden aan tips voor het oplossen van problemen.

Vergelijking van paginasnelheid tussen Chrome, Firefox en Internet Explorer

In een websitesnelheidscontrole worden de meest populaire browsers gebruikt om de laadsnelheid van die site te testen. Terwijl de meeste mensen Chrome gebruiken om op internet te surfen, gebruikt een groot aantal potentiële klanten andere browsers. Het is daarom een ​​voordeel om uw site te optimaliseren voor andere, minder populaire browsers, zodat u geen potentiële klanten en publiek misloopt.

Test uw paginasnelheid vanaf meerdere locaties over de hele wereld

De mogelijkheid om de laadsnelheid van uw site te controleren vanaf verschillende locaties in verschillende delen van de wereld biedt een uniek voordeel. De laadsnelheid varieert van elke locatie ter wereld.

Paginasnelheid oplossen vanuit het oogpunt van de klant

Hier zijn een paar universele tips om de snelheid van de website vanuit klantperspectief te verhogen.

Optimalisatie van weblettertypen

Onder de lettergroottes op uw site is het logisch om de verkeersgrootte te verkleinen. Voor moderne browsers kan WOFF2 worden gebruikt om dit te bereiken. Het wordt aanbevolen om alleen Latijnse en Cyrillische tekens te gebruiken. U kunt uw browser op de hoogte stellen van het tijdstip waarop een lettertype moet worden gedownload door preloading te gebruiken. Met de functie voor het weergeven van lettertypen kunt u eenvoudig bepalen hoe uw browser zich gedraagt ​​nadat het bestand enige tijd is vertraagd

Beeldoptimalisatie

De site wordt erg traag wanneer er zware afbeeldingen worden geladen. Gelukkig kunt u de grootte van uw afbeeldingen verkleinen met behulp van speciale programma’s die u online kunt downloaden. Dit type proces zal ook resulteren in de compressie van uw bestand zonder de kwaliteit van het bestand in gevaar te brengen, en de gebruikers van het bestand zullen het verschil niet eens kunnen zien. Het optimaliseren van de laadprocessen van uw website door de grootte van afbeeldingen op de pagina’s van uw site te optimaliseren, is een geweldige manier om uw site zo snel mogelijk te laten laden

Data compressie

Om ervoor te zorgen dat uw websitecode zo eenvoudig en geoptimaliseerd mogelijk is, moet u deze eenvoudig en kort houden. Weg met gecompliceerde constructies en vervang ze door een eenvoudigere. Het is belangrijk op te merken dat door de gegevens van uw site te comprimeren, u de snelheid van uw server kunt versnellen en voorkomen dat u leads verliest. Zorg ervoor dat uw site is gecomprimeerd met behulp van statische compressie, zodat de server gebruikers de nieuwste gecomprimeerde versie kan presenteren.

Veelgestelde vragen

Wat is een Page Speed ​​Checker?

Met Page Speed ​​Checker kunt u de snelheid van uw specifieke webpagina controleren en factoren identificeren die de snelheid van webpagina’s vertragen.

Wat zijn de nadelen van langzame snelheid?

Een lage snelheid is niet alleen schadelijk voor de ranking van uw website, maar heeft ook invloed op de gebruikerservaring. Zoals we allemaal weten, is de gebruikerservaring een van de belangrijkste rankingfactoren.

Hoe de paginasnelheid controleren?

Om de paginasnelheid van een webpagina te controleren, hebt u een online tool nodig, zoals ETTVI’s Page Speed ​​Checker - u hoeft alleen de url in te voeren en op Enter te drukken.

Hoe te controleren welke factoren de sitesnelheid vertragen?

Onze tool laat u zien welke bronnen uw specifieke webpagina heeft en hun laadtijd. U kunt dus identificeren welke bronnen meer tijd kosten en u kunt ze repareren.

Can I Optimize Speed Myself?

No, it’s very dangerous to optimize speed yourself because there are many chances that you can break your web page design. So, we suggest you have a developer for speed optimization.

faq

Blijf op de hoogte in de e-mailwereld.

Abonneer u op wekelijkse e-mails met samengestelde artikelen, handleidingen en video's om uw tactiek te verbeteren.

search
Privacybeleidalgemene voorwaarden